Et reklamestunt fra den amerikanske tv-kanalen TNT i Belgia går som en farsott verden over etter å ha blit lagt ut på YouTube 11. april i år. Hittil er stuntet sett 21 millioner ganger. Det skriver Nrk.no.

Ifølge Nrk.no ble en stor, rød knapp ble plassert på en helt vanlig åpen plass i en by i Belgia. Et skilt med teksten: «Push to add drama», inviterte folk som gikk forbi til å trykke på knappen. «Og så ventet vi»... , skriver selskapet i en pressemelding. De filmet også folks reaksjoner og det som skjedde da de trykket på knappen.

– Perfekt iscenesatt og timet gateteater med skuespillere i alle roller, enten det er tilskuere, skurker, helter eller ofre. Men det gjør seg dårlig i en norsk kontekst hvor sjokket etter Breiviks terror preger oss alle, sier rektor Trond Blindheim ved Markedshøyskolen til Nrk.no.

Se YouTube-videoen her.