Hos Volvo Personbiler Norge er Rune Gutteberg Hansen ansatt som direktør for PR og informasjon, og går inn i selskapets ledergruppe. Han vil være ansvarlig for blant annet Volvos kommunikasjonsstrategi og mediekontakten i Norge.

Gutteberg Hansen kommer til Volvo fra stillingen som kommunikasjonssjef i Statnett. Han har også erfaring fra tilsvarende stillinger blant annet hos Coop Norge og Dagbladet. Rune har formell bakgrunn fra Forsvaret, Norges Handelshøyskole, Administrativt Forskningsfond og Handelshøyskolen BI.

- Som nytt medlem av Volvo-teamet i Norge ser jeg spesielt frem til samarbeidet med Volvos forhandlere over hele landet. Mange års erfaring fra ulike kjedeorganisasjoner har lært meg at den viktigste kundedialogen skjer i butikk, og at mye av kommunikasjonsarbeidet må sees i dette perspektivet, sier Rune Gutteberg Hansen i en melding.

Han starter i sin nye stilling i mai i år.