En annonsen fra Krogh Optikk for Hd-linser som gir et skarpere syn ble av Dagbladet kåret til «Best i test» i mars.

- Dobbeltsiden fra Krogh Optikk treffer spesielt kvinnene rett i synsnerven på en behagelig og spennende måte. Annonsen evner gjennom liking og relevans å involvere målgruppen slik at budskapet kommer frem til mottaker på en motiverende måte, sier Ingvar Sandvik, marketingdirektør i TNS Gallup.

Hver måned kårer Dabladet den anonsen som har testet best i effektmålingen Swar. Swar er en måling som i tilegg til å måle oppmerksomhet og liking også gir informasjon om i hvilken grad leserne vil reagere med handling eller holdningsrendring etter å ha sett annonsen.

- Jeg har aldri opplevd en så høy liking eller kjøpsintensjon, sier en fornøyd markedssjef i Krogh Optikk, Anne Krogh Ankerstad.

Det er reklamebyrået Schjærven som står bak annonsen og teamet har Hege Moshovd Gulbrandsen (AD), Thomas Mittun-Kjos (tekstforfatter), Hilde Rustad (konsulent) og Jeanette Skogen (prosjektleder). Illustrasjonen er det Esra Røise står bak.