Thomas Giertsen tapte årets hittil mest omtalte veddemål da komikeren Morten Ramm klarte å fylle hele Oslo Spektrum. Dermed måtte Giersten stille opp på reklameplakater for apotekerkjeden Boots der han anbefalte produktet AC3 Comfort, som skal hjelpe mot analkløe og andre endetarmsproblemer.

Les mer:

Giertsen gir analkløe et ansikt

«Jeg heter Thomas Giertsen og jeg har analkløe», heter det på plakaten. Det er Try Reklamebyrå som står bak kampanjen.

Nå viser Boots' egne tall at samarbeidet har gitt resultater. Det skriver Her og Nå.

- Vi har sett en økning i salget av analkløesalvet i vår nettbutikk. Siden dette er en salve mange finner pinlig å kjøpe i butikk, foretrekker de fleste å kjøpe den via internett, sier markedssjef i Boots, Ida Cecilia Wille til Her og Nå.

Da Kampanje tok kontakt med Thomas Giertsen i forbindelse med at reklameplakatene først ble hengt opp, svarte han slik på spørsmålet om han forventet et økt salg av analkløesalven AC3 Comfort:

- Jeg er ydmyk for kundens rett til å velge sitt eget brand, men nå har de hvertfall fått et tips. Hyggelig om det fører til økt salg. Samtidig er det viktig å minne om at alle må lese pakningsvedlegget og ikke overdrive bruken.