Tina Stiegler (35) er ansatt som ny konserndirektør for finans og operasjonell virksomhet i Schibsted Norge etter at Andreas Thorshiem forsvant til Bergens Tidende og jobben som administrerende direktør der.

- Tina er digital, ekspert på endring og en eksponent for VG-kulturen. Dette er en ansettelse jeg tror er helt riktig for det nye Schibsted Norge, sier Didrik Munch, konsernsjef i Schibsted Norge.

Stiegler kommer fra stillingen som organisasjonsdirektør i VG, og var sentral i sammenslåingen mellom VG og VG Nett.

- Jeg gleder meg stort, og ser på det som et privilegium å få jobbe (videre) med alle Schibsted Norges gode medieprodukter. Jeg ser frem til å jobbe på strategisk nivå med de utfordringene mediebransjen står ovenfor, og til å tre inn i en ledergruppe med mange av mediebransjens flinkeste ledere, sier Stiegler.

Samtidig fortsetter Didrik Munch å fylle på med folk med bakgrunn fra VG i ledergruppen i det nye Schibsted Norge, som ble etablert da VG og Schibsted Forlag gikk inn i Media Norge.

Med Stiegler vil Media Norge ha fire ledere med bakgrunn fra VG Multimedia.

- Det er viktig at topplederne våre har forståelse for de endringer bransjen er inne i. Tina er totalpakken, med bakgrunn som journalist i papiravisene, prosjektleder i en abonnementsavis, leder i en nettavis og organisasjonsdirektør i et sammenslått mediehus, sier Didrik Munch.

Stiegler har vært trainee i Schibsted-systemet, og tidligere jobbet blant annet som journalist i VG sporten, økonomisjef i Schibsted Forlag og som forretningsutvikler i Bergens Tidende. Hun har også jobbet kortere perioder som journalist i Bergens Tidende og NRK. Hun er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og har i tillegg studert litteraturvitenskap og fransk.

Stiegler får ansvar for konsernets endringsprosjekter og vil lede Schibsted Norges økonomi-, IT- og stabsfunksjoner, en organisasjon med til sammen om lag 100 personer. Hun vil også tre inn i styrene i Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad, Fædrelandsvennen og Finn.no i løpet av våren.