Under fredagens Gullblyanten-arrangement ble flyselskapet Norwegian hyllet som en modig annonsør som «over tid har vist evne og vilje til å kjøpe annerledes, dristig og uventet reklame».

I jurybegrunnelsen heter det blant annet:

«I vår bransje er det mange bra oppdragsgivere. Det er de annonsørene som gir oss tillit, som stoler på oss og setter pris på våre bidrag. De som er villige til å alltid investere i kreativ kommersiell kommunikasjon – for å oppnå effekt og forandringer. Kort sagt, vi er heldige som får samarbeide med mennesker som ønsker å skape noe nytt, brøyte vei i noen etablerte sannheter og rett og slett forandre verden. Vinneren av Årets Kundepris er en slik oppdragsgiver».

Norwegians reklamebyrå Kitchen, er naturlig nok strålende fornøyd med prisen til deres kunde.

- Det har vært en glede å jobbe med Norwegian i flere år. De har forandret norsk luftfart og er en aktør som vi opplever er en inspirerende utfordrer som tør å bryte konvensjoner, utfordre de store og etablerte og tenke nytt. Det å jobbe med noen som er så sultne og på hugget er veldig motiverende og spennende. Det har vært et taktskifte hos dem de siste par årene, hvor vi opplever at vi også som partner får anledning til å jobbe både bredere og dypere med de i deres problemstillinger, sier ansvarlig konsulent Rune Roalsvig i Kitchen.