Under tv-innspillingen ble artist og barne-tv-kjendis Phung Hang liggende tilsynelatende livløs i nærmere fem minutter etter at hun falt og slo hodet på en stein.

Uhellet skjedde under innspillingen av 71° nord – Norges tøffeste kjendis, som har premiere på TVNorge førstkommende mandag. Hang ble raskt tatt hånd om av medisinsk personell, men ble liggende bevisstløs i flere minutter før hun viste tegn til liv.

- Hendelsen ble oppfattet som svært dramatisk der og da, både av produksjonsapparatet og av deltakerne. Heldigvis resulterte uhellet kun i en hjernerystelse, og Phung var relativt raskt på beina igjen. Flere av deltakerne tok til tårene, og det var noen svært nervepirrende minutter for alle som var vitner til episoden, sier fungerende kommunikasjonsdirektør i TVNorge, Espen Skoland.

Stig Inge Bjørnebye, Espen Bredesen, Ole Edvard Antonsen, Didrik Solli-Tangen, Gustav Nilsen, Trine Rein, Marian Aas Hansen, Phung Ngoc Hang, Vibeke Klemetsen og Anita Valen kjemper om tittelen «Norges tøffeste kjendis» i vår.