Even Moseng tar turen fra Isobar som strategisk kreativ over til Kitchen hvor han skal jobbe som AD. Moseng skal jobbe i team med Ole Henrik Stubberud og skal jobbe med det byråleder Haakon Dahl kaller mange spennende kunder i Kitchen som blant annet Flytoget.

- Vi bruker mye tid på rekruttering om dagen. Når man vokser er det viktig å prioritere det å finne de beste hodene. Even har vi fulgt lenge og han var midt i blinken for oss. Han er forholdsvis nyutdannet, men har likevel erfaring som Strategic Creative. Nå blir han kastet rett inn i spennende oppgaver for mange av våre kunder. I tillegg har vi fått på plass et annet, men fortsatt hemmelig kreativt team som kommer til å passe godt inn sammen med de andre. Sammen med Energy Pool tror jeg nå at vi står meget godt rustet for spennende oppgaver i 2012, sier Haakon Dahl.

Kampanje omtalte for et par uker siden byråets nysatsing «Energy Pool» som skal friste unge talenter til å søke seg til Kitchen. Gulroten er fast jobb enten i Kitchen eller Leo Burnett internasjonalt.

- Jeg var ikke i tvil om å begynne i Kitchen da jeg fikk tilbudet. Kitchen tenker veldig offensivt og spennende om dagen, ikke minst er talentsatsingen Energy Pool noe jeg gleder meg til å se fruktene av. Jeg føler på mange måter at jeg returnerer til et spor jeg lenge har savnet, og det å jobbe med en erfaren makker som Ole Henrik blir også svært lærerikt, sier Even Moseng