Sammen med «Dynastiet» og «Maktkamp på Falcon Crest» herjet serien om livet til den styrtrike familien Ewing på Southfork-ranchen utenfor Dallas i Texas på tv-kanaler verden på 1980-tallet verden over.

Nå vekker TV 2 serien til live.

- USA viser serien i sommer, og vi kommer til å sende den så raskt som overhodet mulig, sier informasjonsmedarbeider i TV 2, Bjarne Laastad, til Kampanje.

Flere av de gamle karakterene gjenoppstår i nyinnspillingen av serien. Det betyr at norske tv-seere kan se hvordan det har gått med Sue Ellen, Bobby og J.R over 20 år etter at serien ble tatt av plakaten.

- Vi har sett piloten, og det ser kjempemoro ut! Dallas-fansen kan glede seg til å følge fortsettelsen med J.R., Sue Ellen og Bobby, sier Laastad.

I den nye serien har J.R. blitt demens på sine gamle dager, men neste generasjon har overtatt olje, rikdom og ikke minst konflikter.

Serien hadde opprinnelige premiere i 1978 og ble sendt i 356 avsnitt og varte dermed i hele 14 sesonger før den ble tatt av i 1991. Serien gikk sin seiersgang over hele verden og dubbet og oversatt til hele 67 språk og ble sendt i over 90 land. Seriens mest berømte episode var «Hvem skjøt J.R?» ble sett av utrolige 360 millioner seere verden over.

Selv om serien hadde premiere så tidlig som i 1978 ble ikke «Dallas» sendt på norsk tv før på 1990-tallet. I 1992 sendte TVNorge 23 episoder, mens TV 2 sendte hele serien i tidsrommet 1996-1997.