For andre år på rad har Star Tour hanket inn den danske Hollywood-stjernen Mads Mikkelsen til å spille hovedrollen i sin nye reklamefilm. Filmen er som sist regissert av Martin Werner, også kjent for DNBs Clooney-suksess.

- Mads Mikkelsen er kjent for sin integritet og utstråling, og vi synes det er ekstra moro at han har takket ja til å samarbeide med oss igjen, sier markeds- og kommunikasjonsdirektør Lena S. Petersson i Star Tour.

Mikkelsen er kjent fra storfilmer som James Bond-filmen «Casino Royale» og «King Arthur». Filmen for Star Tour ble spilt inn på Kypros i starten av september, og handler om hvor fort dagene går og hvor viktig det er å sette av tid til å være sammen med dem vi er glad i.

Petersson melder om at Star Tour har opplevd en positiv effekt etter at feriearrangøren fikk med stjernen på laget for første gang i fjor.

- Vi har lagt bak oss et godt år, og ser at Mads-effekten har bidratt til suksessen. Det siste året har Ola og Kari reist drøye tre millioner soldøgn med Star Tour. Dette er en økning på 13,9 prosent.

Reklamebyrå: Scholz & Friends Stockholm

Produksjonsselskap: Bacon Copenhagen

Mediebyrå: Mediacom

Regissør: Martin Werner

Produsent: Malene Dyhring Larsen