Kampanje Forlag inntar event- og konferansebransjen og introduserer satsingen under merkenavnet «Kampanjeskolen». I en årrekke har «Kampanjeskolen» vært navnet på en populær stoffseksjon i magasinet, hvor ulike fagfolk i medie- og kommunikasjonsbransjen deler sin kunnskap om sine fagfelt med Kampanjes lesere.

- «Kampanjeskolen» blir navnet på vår første seminar- og eventsatsing. Planen er å arrangere seminarer om ulike tema som er aktuelle for folk i medie- og kommunikasjonsbransjen, i samspill med våre trykte og digitale medier. Først ute er et seminar om sosiale medier 24. november, med foredrag og debatt på programmet, sier ansvarlig redaktør og daglig leder Knut Kristian Hauger.

Konferanseansvarlig i Kampanje Forlag blir Vibeke Mjøen Sunde. Hun ble tilknyttet Kampanje denne høsten og skal også bistå Kampanje på salgssiden. Hun har tidligere vært både markedskoordinator og markedssjef i Interoptik/Synoptik.

- Vi har satt sammen et meget spennende og faglig relevant program. Dette bør være interessant for de aller fleste i bransjen, sier Mjøen Sunde.

Her kan du se hele programmet for dagen og melde deg på!

Dette er halvdagskonferansens høydepunkter:

  • 10 tabber og 10 suksesshistorier fra proffene. Hva gjør Aftenposten, Vizeum og P4 feil på Facebook? Hva kan du lære av TV 2, Medialight og Synlighet?
  • Hvilken plass får sosiale medier i markedsmiksen i 2012. Ferske reklameprognoser for 2012 presenteres.
  • Build your brand on Facebook. Hvilke muligheter ligger i plattformen og hvilken betydning kan den ha for dine produkter og merkevarer? Norgessjef Petter Høie i Facebook
  • Har sosiale medier bidratt til å styrke varemerket til SAS de siste årene?
  • Debatt: «Sosiale merkevarer» – Er sosiale medier egnet til å bygge merkevarer?

Het medie- og reklamedebatt
Flere kjente navn vil dukke opp på Kampanjes første halvdagskonferanse og konferansedeltagerne vil få høre om både tabber og suksesshistorier på Facebook. Under halvdagskonferansen serveres rykende ferske reklameprognoser for 2012 og et sentralt spørsmål er jo hvilken plass sosiale og digitale medier får i markedsmiksen i 2012. På seminaret får deltagerne også høre hvordan man skal bygge merkevare på verdens største sosiale plattform. SAS´ markedsdirektør og sosiale medier-sjef fra Sverige vil avsløre om sosiale medier i det hele tatt har bidratt til å styrke varemerket til flyselskapet de siste årene.

Debatt om sosiale medier blir det også. For ikke alle er enige om hvilken vei det går. Tidligere i høst hisset Alf Bendik Bendixen i konsulentselskapet The Big Blue Company på seg mange mediefolk i bransjen med sitt innlegg om de falske profetene i sosiale medier. Bendixen utfordret medlemmene i menigheten som tror på sosiale medier og spurte om vi har blitt forført av falske profeter?

Les: - Halleluja for sosiale medier

På den aller første «Kampanjeskolen» vil Bendixen møte «profetene» i det som kan bli en av de heteste og mest faglig interessante bransjedebattene i år. I panelet stiller foruten Bendixen selv også Heidi «Vampus» Nordby Lunde, Jon Håtun, kreativ leder i Face2face, Camilla Forberg, markedsdirektør i SAS og Øyvind Solstad, kommunikasjonsrådgiver i Carat.

Nytt marked
Ansvarlig redaktør og daglig leder i Kampanje Forlag, Knut Kristian Hauger, mener konferansemarkedet fort kan bli et strategisk viktig forretningsområde for Kampanje fremover.

- I dag tilbyr vi nyheter og innsikt i trykte og digitale medier. Nå vil vi bygge opp event og konferanse som et nytt forretningsområde for vår medievirksomhet. Vi jobber hele tiden strategisk med å skape inntektsområder som er mindre konjunkturfølsomme enn annonsemarkedet, sier Hauger.

Kampanje Forlag består i dag av fem faste ansatte. Det nyopprettede forlaget omsatte for 9,07 millioner kroner i 2010 og fikk et resultat før skatt på 1,7 millioner kroner.