Eniro Norge satser på nylig lanserte Gule Sider Deals og har nå hentet inn en tungvekter til den helt sentrale rollen som direktør for dette satsingsområdet.

- Med Fredrik Engh i rollen som leder, legger vi et viktig grunnlag for å nå våre mål, sier adm. dir i Eniro Norge, Morten Algøy.

Fredrik Engh kommer fra stillingen som direktør for katalog/SMB segmentet i A-pressen Digitale Medier. Han begynte i stillingen som direktør for Gule Sider Deals den 1. august.

- Dette er en strategisk viktig ansettelse for Eniro. Vi er strålende fornøyd med å ha fått en dyktig og erfaren leder for denne satsingen. Gule Sider Deals skal bli en av de ledende i sitt slag i Norge, og for å lykkes med det trenger vi å ha de beste i staben. Med Fredrik om bord står vi enda bedre rustet i kampen om kundene. Han får en spennende og utfordrende jobb, sier Algøy.

Engh er ikke ny i Eniro-sammenheng. Selskapet, som tidligere het Findexa og før det Telenor Media, var hans arbeidsgiver på midten av 90-tallet. I mellomtiden har han ledet nettauksjonen til SOL og etablert flere virksomheter, deriblant RosaSider/Rosaindex og Norwegian PX. Han var i 2006 administrerende direktør for Yellow Pages Russland (tidligere eiet av Eniro). Han har jobbet med salg og ledelse i nærmere 15 år, og har utdannelse fra Forsvaret og BI.

- Jeg er svært glad og begeistret over muligheten til å lede denne spennende satsingen for Eniro. Selskapet har en viktig posisjon i markedet for sine tjenester, og beveger seg stadig inn på nye vekstområder. Jeg ser frem til å bli en del av Eniro og å ta del i utviklingen av Gule Sider Deals, sier Fredrik Engh.

Eniro lanserte Gule Sider Deals tidligere i mai, og gir abonnentene mulighet til å motta dagsaktuelle tilbud med kraftige rabatter hver dag. Gule Sider Deals har som mål å ha et bredere utvalg av tilbud enn konkurrentene, og er også en del av Gule Siders mobiltjeneste i tillegg til at tilbudene er tilgjengelig på gulesider.no.