Teknisk Ukeblad Media kjøper seg opp i Mobili Media, som driver nettstedet Mobili.no med forbrukerjournalistikk om mobil og mobilrelaterte tema.

Mobili.no ble stiftet i 2009, og ble i begynnelsen drevet på dugnad på hjemmekontor av gründerne i selskapet, som alle journalister med lang fartstid fra mobilpressen.

- Vi skal vokse videre og fortsette å fokusere på vesentlighet, god forbrukeropplysning og å lage de beste testene i Norge, sier ansvarlig redaktør i Mobili.no, Marius Valle.

Selskapet vil fortsatt ha sin hovedvirksomhet i Bergen.

- Mobili.no er tuftet på godt gammeldags slit, og vi har alle dratt lasset for å komme dit vi er i dag. At vi nå får Teknisk Ukeblad Media inn som en medeier betyr at vi har et av Norges mest respekterte teknologiske fagblader i ryggen, sier journalist i Mobili.no, Marius S. Eltervåg.

- Det er gjort en flott jobb med Mobili.no. Vi er svært fornyøde med at Mobili.no blir en del av vårt nettverk. Teknisk Ukeblad Media må vokse digitalt, og Mobili.no er et strategisk riktig tillegg til vår eksisterende virksomhet. I tillegg får vi styrket vår redaksjonelle kompetanse innen forbrukerteknologi, sier Jan M. Moberg, utgiver og administrerende direktør i Teknisk Ukeblad Media.

Teknisk Ukeblad Media vil med dette eie 60 prosent av Mobili Media. Tre av gründerne eier de resterende aksjene.

Bergensbaserte Mobili.no har på to år vokst seg fra å være en lilleputt til å bli et av Norges beste nettsteder med forbrukerjournalistikk om mobil og mobilrelaterte tema. Nettstedet drives av journalister med lang fartstid fra mobilpressen.