I kveld går Canal Digital på lufta med sin nye reklamefilm for musikktjenesten Wimp og det er litt av et stjernegalleri filmen byr på. Flere av Norges fremste musikere deltar for å promotere innholdet i musikktjenesten Wimp i Canal Digitals nye storslått kampanje som består av tv-reklame, avisannonser og nettannonsering.

- Dette er en av største enkeltstående produktlanseringene som vi har gjort. Vi er nå ferdig med utrullingen og har inkludert Wimp i tv-abonnementet til rundt 700.000 norske tv-kunder, det har vært en resursskrevende operasjon, men det er også en operasjon som vi har gjort med et smil om munnen. Vi er alene om å kunne tilby denne musikktjenesten og det har skapt begeistring hos våre kunder, sier informasjonssjef i Canal Digital, Kenneth Tjønndal Pettersen, til Kampanje.

Du kan se filmen her! (ekstern lenke)

- Gjør hverandre sterkere
Hovedbudskapet er «Få all musikken hjem til deg. Canal Digital spanderer Wimp».

- Både WiMP og vi er i underholdningsbransjen og et slikt samarbeid er noe som kommer begge til gode. Vi gjør hverandre sterkere, sier Tjønndal Pettersen.

- Er dette en kampanje til et tosifret antall millioner kroner?

- Nei, selve mediespendingen vil ikke overgå det beløpet, sier Tjønndal Pettersen.

Stjernespekket
I den første filmen er det Bertine Zetlitz, D.D.E og Madcon som er viet mest plass, men Datarock, Lars Vaular, Ole Ivars, Øyvind «Vinni» Sauvik, Timbuktu, Maj Britt Andersen, Eva & the Heartmakers og Stella Mwangi dukker opp i filmene. Tanken er i ifølge tv-distrubutøren å vise bredden i tjenesten.

- Alle stilte opp for å gi et felles løft for musikkbransjen og avtalen som nå er gjort mellom Canal Digital og den norske streaming-tjenesten Wimp, sier Tjønndal Pettersen.

Reklamefilmen er som vanlig laget av Try Reklamebyrå med konsulent og prosjektleder; Lars Mitlid og Marte Heiersted. AD har vært Egil Pay og tekstforfatter Lars Joachim Grimstad. Ansvarlig i Canal Digital Kabel TV har vært markedsdirektør Toril Silkoset, mens ansvarlig for Aspiro/Wimp har vært markedssjef Mads Gåsemyr.