Assisterende kommunikasjonsdirektør i UDI, Gro Bogen Nilsen, forlater det offentlige til fordel for pr-bransjen. Hun begynner som seniorrådgiver i kommunikasjonsbyrået JKL.

– Jeg har tilbrakt så godt som hele mitt yrkesaktive liv innenfor offentlig sektor. Det har vært ti spennende år i virksomheter som utøver viktige samfunnsoppdrag. Jeg har måttet kommunisere med et bredt spekter av målgrupper og kommunikasjonsutfordringene har tidvis vært store. Nå gleder jeg meg til en hverdag med flere oppdragsgivere, ikke bare én, sier Bogen Nilsen.

Gro Bogen Nilsen har arbeidet som fungerende og assisterende kommunikasjonsdirektør i UDI siden 2008. Før det var hun fem år ved Sykehuset Buskerud HF, hvor hun forlot virksomheten som kommunikasjonssjef. Hun har også erfaring fra Flyktning- og innvandreretaten i Oslo kommune, Statens Pensjonskasse og Eidsvold Blad.

Fungerende administrerende direktør Ragnar Sagdahl er svært fornøyd med ansettelsen.

– Vi gleder oss til å få Gro med på JKL-laget. Vi tror hennes tunge erfaring som kommunikasjonssjef og leder i offentlig sektor vil være svært verdifullfor våre kunder. Hun kommer fra en hverdag preget av 24-timers drift, tøft mediepress og krevende kommunikasjonsutfordringer både overfor eksterne og interne grupper. Dette er erfaringer som vil gjøre henne til en attraktiv rådgiver for våre kunder og et spennende tilskudd til vår stab av seniorrådgivere, sier Ragnar Sagdahl.