Observante seere fikk kanskje med seg Tine IsKaffe i en liten birolle i forrige ukes episode av «Sex & SingelSiv» på VGTV. I episoden besøker Siv Jensen Trym Reklamebyrå, og det som kan se ut som en parodi på Kjetil Try bruker Tine IsKaffe som et eksempel på hvor kult reklamebyrået er.

«Dette er Tine IsKaffe. Det er kult,» sier han, tar en slurk og utbryter: «Jeg bare elsker produktplassering!»

De som trodde dette var en parodi på produktplassering tar feil. Det er nemlig vaskeekte - om ikke spesielt subtil - produktplassering.

- Det er første gang Tine IsKaffe produktplasseres. Vi ønsker å teste effekten av dette, og da VGTV åpnet for plassering i selveste «Sex & SingelSiv» var det ingen tvil om at dette var en spennende mulighet, sier Anette Tvenge, merkevaresjef i Tine.

Stuntet skjer i samarbeid med mediebyrået MediaCom og VGTV.

- I MediaCom er vi opptatt av å skape de beste møteplasser mellom merkevarer og mennesker. For IsKaffe så vi den perfekte match i «Sex & SingelSiv», fordi både målgruppen og produktets kvaliteter matcher, sier medierådgiver Elisabeth Lo i MediaCom.

Tine IsKaffe har også en rolle i den kommende episoden av «Sex & SingelSiv». Det skal også nevnes at Try Reklamebyrå har Tine på kundelisten.