JCDecaux oppretter en ny stilling for forretningsutvikling og ansetter Richard Öström som sjef. Funksjonen skal øke selskapets portefølje blant landets aller største reklamekjøpere. Öström kommer fra stillingen som mediedirektør i Otrum ASA og har tidligere vært salgssjef i JCDecaux i perioden 2002 – 2008.

- Det er vært viktig for oss å få løftet kanalen inn på et tidligere, strategisk nivå. Dette krever naturlig nok ressurser som vi nå skaffer oss gjennom den kompetansen Richard Öström innehar. Vi ser et stort potensial i den del av markedet som ikke benytter utendørs i dag. Vi tilbyr i dag et helt annet produkt enn for 5-10 år siden. Vi som kanal og selskap kan gi nye muligheter for enkelte annonsører og bransjer som har gått seg litt fast i gamle medieplaner. Her ønsker vi å utfordre gamle tanker og gi inspirasjon og innsikt til å benytte nye produkter og kanaler, sier Torgeir Johannessen, salgsdirektør i JCDcaux Norge.