- Man planlegger ikke for at noen skal slutte etter kun seks måneder, men slikt skjer. Vi ønsker Åsta Braaten lykke til i ny jobb, sier Jan Christian Fosseidbråten til Kampanje.

I dag ble det nemlig kjent at Åsta Braathen slutter som daglig leder i marketing- og reklamebyrået Los&Co til fordel for jobb som ny sjef i mediebyrået IUM.

Dermed må Fosseidbråten ta over tømmene i byrået han grunnla etter at han sluttet som Grey-sjef.

- Jeg overtar nå som daglig leder, og vi skal fortsette å levere til kundene våre, etter den fantastiske veksten vi har hatt det siste halve året, sier Fosseidbråten

Los&Co består av litt over 20 medarbeidere. I 2009, som var selskapets første hele driftsår, var omsetningen på over 40 millioner kroner, opp fra rundt 10 millioner i 2008.

Da Fosseidbråten hentet inn den tidligere markedsdirektøren i Norwegian sa han følgende.

- Åsta er en av de få som både kjenner utfordringene fra kunde- og annonsørsiden, samtidig som hun vet hva som kreves av en dyktig rådgiver. Som markedsdirektør i Norwegian har hun sammen med sine kolleger hatt stor suksess med å bygge en av Norges sterkeste merkevarer nasjonalt og internasjonalt. Hennes kompetanse er viktig for å styrke Los videre, sa daglig leder og partner i LOS&CO, Jan Christian Fosseidbråten.

Tanken den gang var at Åsta Braathen fikk nsvaret for den daglige driften av selskapet, og skal samtidig jobbe som rådgiver for egne kunder. Fosseidbråten blir arbeidende styreformann, og vil fortsette å jobbe som rådgiver. Den nye lederstrukturen vil sørge for at selskapet også fremover leverer effektive kommunikasjonsløsninger til kundene.