I morgen er det premiere på julekalenderen Den unge Fleksnes på TVNorge. I dag lover kanalen mer julehumor: I 2011 er Espen Eckbo og Kristian Ødegård tilbake med en oppfølger til suksess-serien Nissene på låven.

- Det er fantastisk moro å få med Espen Eckbo og Kristian Ødegård på en ny runde med Nissene. Vi er blitt nedringt av fans som ønsker et gjensyn med de kjente karakterene fra 2001-sesongen. Nå kan vi endelig bekrefte at det blir en ny runde i 2011, sier Eivind Landsverk, programdirektør i TVNorge.

Nissene på låven ble for første gang vist på TVNorge i 2001. Serien var en parodi på reality-seriene som vokste fram rundt årtusenskiftet. Nå har partene signert en avtale som sikrer TVNorge rettighetene til å sende oppfølgeren til serien neste år.

Kårer «Norges tøffeste nisse»
Eckbo og Ødegård forteller at de har kommet opp med en helt ny idé til neste års julekalender.

- Vi bytter ut låven med en ekspedisjon. 24 deltakere må reise som julenisser over skog og hei i 24 dager. Målet er å få en sekk med julepresanger helberget fram gjennom norsk natur til julaften. Da finner vi ut hvem som fortjener tittelen «Norges tøffeste nisse», sier Espen Eckbo.