Foto: Eivor Eriksen/Kampanje

Det nye mediebyrået til de to tv-veteranene Geir Kjærnes og Per Hæhre ble lansert med et stort kupp på kundesiden. Det splitter nye byrået snappet kunden Rema 1000 fra landets største mediebyrå Carat og det etter 17 år hos Carat-sjef Eldar Skylstad.

Les også: Carat taper Rema 1000 etter 17 år

Nå er det klart at det nye mediebyrået til Kjærnes og Hæhre allierer seg med svenske Bark Group som er notert på Nasdaq-børsen. Bark går inn med fire millioner kroner for 30 prosent av aksjene i mediebyrået som er inne en oppstartsfase.-

- Alliansen innebærer at vi får fotfeste i Sverige og Danmark til å betjene skandinaviske kunder på lik linje med store mediebyråer. Selskaper som Nordea er opptatt av å ha et byrå som betjener i alle tre eller fire nordiske land. Det har ikke vi kunnet. Fra 2011 er vi operative på disse områdene, sier Geir Kjærnes til Finansavisen.

I tillegg ber de to mediebyrå-gründerne meglerhuset Artic Securities hente inn 1,6 millioner kroner i kapital slik at In Sight kan komme seg opp å stå i en tidlig fase.

Les mer om Geir Kjærnes, mediebyrået In Sight og ikke minst hva kunden Rema 1000 tenker med samarbeidet i det nye store sommernummeret til Kampanje som er ute nå!