TVNorge har presentert tv-satsingene for neste år og her kommer det klart frem at 2010 blir et år spekket med kjendiser og tv-underholdning. For med Harald Strømme i sjefstolen har kanalen kuttet alt som heter nyheter og aktualitet

Les også: TVNorge legger ned nyheter, sport og vær

Les også: - Skal bli bedre på underholdning

- Vi gjør det store grepet at vi frigjør penger fra nyheter og aktualitet og legger det i underholdning. Vi kommer til å ha to til tre egenproduksjoner hver dag og det har TVNorge aldri vært i nærheten av. Vi kommer til å få en mye sterkere tilstedeværelse i beste sendetid og det blir krutt, sier Strømme.

Våren 2010 blir Harald Strømmes store debut som tv-sjef. Da Strømme tok over kanalen i vår var mye av høsten lagt. Denne gangen står Strømmes signatur skrevet over sendeskjemaet.

- Uten underholdning og med mer kjendis-tv og underholdning. Hvilke forventninger har du til neste år?

- Vi skal vokse videre i 2010 og vi gleder til å se resultatene av den omleggingen vi gjør og vi gleder oss til å se hvordan seerne tar i mot det vi nå presenterer. Vi kuttet nyhetene allerede i høst og ser at vi i dette tidsrommet økte andelene våre med 20 prosent på denne flaten. Nå skal vi forsøke å utvide det tidsrommet, sier Strømme.

Satser på kjendiser
Kjendiser står sterkt i sendeskjemaet til TVNorge neste år. Kanalen gjør kjendisversjoner av flere av konseptene sine som for eksempel den 12. runden av «71º Nord» og en ny runde med «Wipeout» blir også spekket med kjendiser.

I tillegg fortsetter kanalen med vårens suksess «4-stjerners middag -halv åtte». 80 nye episoder er spilt så det er tydelig at TVNorge ikke frykter den kommende rettssaken med konkurrenten TV3 i plagiatsaken.

- Jeg har vel vært ganske tydelig på hva jeg mener om den saken, sier Strømme.

Les også: Ny kokkekamp i retten