Magne Uppman slutter i Schibsted for å starte opp eget selskapet. Uppmann går sammen med Ricky Sookermany, som gir seg i jobben som online markedssjef i Confex, og sammen skal de to dra i gang et nytt byrå som skal hjelpe annonsører med søkemotorannonsering, organisk optimalisering og webanalyse. Det nye selskapet skal hete Qualité Search Marketing.

- Jeg slutter nå i Schibsted for å satse på eget selskap innenfor søkemotormarkedsføring. Vi vil bestå av to eller tre av Norges dyktigste søkemotormarkedsførere fra oppstarten 1. september, og har en målsetning å ta en ledende posisjon innenfor dette markedet i løpet av kort tid. Optimistiske ord, men det må man selvsagt være hvis man skal satse, sier Magne Uppman til Kampanje.

Uppman har fra Schibsted lang fartstid som markedssjef i Finn.no før han tidligere i år begynte i Schibsted Classifieds, det norske mediekonsernet internasjonale søkeselskap. Uppman utelukker ikke at det kan bli aktuelt å ansette to-tre personer til i løpet av kort tid.

- Vi har tenkt å bygge opp stein for stein, men ser likevel at pågangen blir så stor at vi i løpet av kort tid må hente inn flere, sier Uppman.

(Artikkelen fortsetter under bildet)