Det har hele tiden vært TV2s strategi å lansere flere nisjekanaler for å bli mindre avhengig av reklameinntektene fra hovedkanalen.

Men ifølge Business.dk er nye kanallanseringer lagt på is. Selskapet er i forhandlinger med bankene om et lån på en halv milliard kroner, som skal få TV2s økonomi på rett kjøl. Tidligere i år la selskapet ned 205 stillinger og solgte radiokanalen TV2 Radio, som del av en spareplan for å redde økonomien.

- Skulle TV2 lansere enda en kanal i år, vil det belaste bunnlinjen ytterligere, og det er ikke hva medievirksomheten vår har bruk for i disse dager, sier administrerende direktør Merete Eldrup til Business.dk.

Hun er likevel klar på at flere nisjekanaler er fremtiden for selskapet

- Vi har ikke en kanal som er øverst nå. Vi arbeider med flere modeller, og det skal vi jo også snakke med distributørerne om, sier Merete Eldrup.

TV2 har i dag betalingskanalene Zulu, Film, Charlie, News og halve TV 2 Sport, som de eier sammen med Viasat.