Teamet traff hverandre på Westerdals og har siden holdt sammen i byråene Bates, Leo Burnett, New Deal DDB og nå Kitchen. Duoen er mestvinnende i Gullblyanten med hele 11 gull på samvittigheten.

Juryen skriver i sin begrunnelse at vinnerne er «en kreativ kraft som gang etter gang har levert klokkerene konsepter og ideer som har fått oss andre til å nikke anerkjennende. Årets vinner er en premievinner nesten uten sidestykke i norsk reklamehistorie, en utøver som har vunnet stort sett det som vinnes kan, både her hjemme og ute på den internasjonale arenaen».

Vinnerne hedres også for bredden i sitt arbeid, ved at de har vunnet priser med de fleste virkemidlene reklamebransjen har å by på.

«Men kanskje viktigst av alt; de kloke, relevante, originale og ofte morsomme løsningene gis alltid – ALLTID – en form og et uttrykk som vitner om vilje og evne til å revitalisere uttrykket og føre faget videre mot noe nytt, noe vi ikke har sett før, noe som får oss til å stoppe, lytte, se og reflektere», skriver juryen i sin begrunnelse.

Paret var tippet blant favorittene til å vinne prisen hos byråledere og kreative ledere Kampanje snakket med tidligere i uken. Juryen til årets ærespris består av de foregående syv års vinnere av prisen.